Posložite kvadrate po svojoj mjeri

Posebne pogodnostiNovosti i akcije
LokaliPoslovni prostori

O nama

SIGMA STAN d.o.o. za projektiranje, građenje i nadzor osnovano je 2007.g. kao „kći“ tvrtke SIGMA CENTAR d.o.o. (www.sigma-centar.hr), tvrtke koja se kao investitor u graditeljstvu proteklih godina etablirala na hrvatskom tržištu nekretnina kao investitor čiji je konačni proizvod postigao prepoznatljivu kvalitetu!

SIGMA STAN d.o.o. nastavlja misiju s jasnom vizijom daljnjeg projektiranja i investiranja u izgradnju novih stambeno-poslovnih objekata, misiju koja teži neprestanom usavršavanju i pronalaženju načina kako po što prihvatljivijoj cijeni, pri tom svakako udovoljiti mnogobrojnim zahtjevima struke i potrebama tržišta, izgraditi stanove primjerene zahtjevima novog vremena, stanove koji prate novi trend življenja.

Kroz suradnju s mnogobrojnim izvođačima/kooperantima; instalaterima, obrtnicima iz raznih područja strukovne djelatnosti, nastojimo opravdati povjerenje svojih Kupaca i nastaviti trend koji smo postigli na našem netom dovršenom projektu - tri stambena objekta sa 300 stanova koje smo prodali u cijelosti a 60% prodaje ostvarili smo preporukom putem usmene predaje naših zadovoljnih kupaca, što s ponosom ističemo kao naš najveći uspjeh!

Novi projekt SIGMA STANA o kojem možete više saznati na našim web stranicama nosi naziv PROJEKT MODUL a predstavlja 3 poslovno-stambena objekta oznaka G1, G2 i G3 smještena u Zagrebu u Zagrebačkoj ulici.

Želimo naglasiti da se radi o jedinstvenom pristupu gradnji stanova u Republici Hrvatskoj na način gdje Kupci mogu interaktivno sudjelovati u kreiranju svog životnog prostora.

Pretraživanje stanova

Novogradnja stanova Rudeš, Špansko Novogradnja stanova za prodaju Novogradnja modularnih stanova