Posložite kvadrate po svojoj mjeri

Posebne pogodnostiNovosti i akcije
LokaliPoslovni prostori

Objekt G1

Objekt G1 sastoji se od 107 stambenih jedinica podijeljene na osam katova. Vi određujete konačnu kvadraturu stanova kao i raspored pregradnih zidova.

Svi stanovi će biti opremljeni kvalitetnim hrastovim masivom u svim prostorijama, osim kupaonice i dijela kuhinje, koji će biti popločani kvalitetnim pločicama, uz nekoliko boja između kojih možete izabrati. Kupaonice će biti opremane u dogovoru s vama, a na raspolaganju vam je izbor vrhunskih sanitarija.

Objekt G1

Cijena stanova u objektu G1 kreće se od 1.550,00 €/m2,  informativnog je karaktera te je podložna promjenama.

POSLOVNI PROSTORI I LOKALI

Poslovni objekt G1 sastoji se od 9 nadzemnih te dvije podzemne etaže u kojima smo kupcim poslovnih prostora osigurali parkirno-garažna mjesta za njihove potrebe.

Sam položaj i arhitektura poslovnog objekta vrlo su atraktivni, samim time što se prostorno objekt nalazi na budućem križanju Zagrebačke ulice i znatno proširene i produžene prometnice I.B.Mažuranić kojom je prema novom GUP-u predviđena i tramvajska linija - lokacija je više nego pogodna upravo za poslovne urede.

Na 4.000 m2, koliko zauzima sam poslovni objekt G1 moguć je smještaj jednog korisnika, veće kompanije kojoj se pruža mogućnost da na 8 etaža smjesti svoje poslovanje na najbolji način, u skladu sa svojim potrebama, i time objedini svoje poslovanje na jednom mjestu.

Druga opcija je mogućnost prodaje više poslovnih prostora na način da se na svakom od ukupno 8 katova, mogu izvesti 1-3 neovisnih, zasebnih cjelina kvadrature 100-150 m2, sa zajedničkom recepcijom u prizemlju objekta.

Zainteresiranim kupcima poslovnih prostora nudimo mogućnost kupnje „open space“ ureda čime je omogućeno da svaki kupac, u skladu sa svojim potrebama riješi svoje unutarnje uređenje na način kako to najbolje odgovara djelatnosti i potrebama tvrtke.

U prizemlju stambenog objekta G1 prodajemo lokale raznih veličina i isto tako raznih namjena; neke od predviđenih djelatnosti su; ljekarna, dječja igraonica, coffe shop; tee shop, pet shop, caffe bar, trgovina mješovite robe, frizerski salon, kladionica i sl.

Pretraživanje stanova

Novogradnja u Zagrebu Rudeš, prodaja novih stanova Povoljni stanovi za prodaju