Posložite kvadrate po svojoj mjeri

Posebne pogodnostiNovosti i akcije
LokaliPoslovni prostori

Novosti

Dragi naši sadašnji i budući kupci,

želimo Vas pobliže upoznati s našom životnom filozofijom i vizijom gradjenja koja bi, Vama, našim kupcima omogućila ugodno i moderno življenje.
Naš tim je počeo s radovima za gradnju projekta Modul, novog projekta na Zagrebačkoj cesti 126.
U ova krizna vremena, kada smo svi razmišljanja da nije vrijeme za potrošnju i da treba „stegnuti remen“, mi smo se odvažili ući u izgradnju projekta koji bi omogućio svima koji razmišljaju o prvom domu da si kupe funkcionalan i kvalitetan stan, a da ih što manje košta.

Polazeći od pretpostavke da nemate previše novca na raspolaganju i da se ograničeni odredjenim financijskim okvirima, a želite, recimo, dvosobni ili trosobni stan?
Na tržištu ih ima dosta, ponuda je raznolika, mogli bi ići u širinu i dubinu što se tiče i cijena i kvalitete,a najvjerovatniji scenarij je da ćete se nakon nekog vremena umoriti od bezuspješnog traženja ,usporedivanja cijena te gubljenja živaca, vremena i energije.
Mi vjerujemo da smo uspjeli naći „formulu „ i da Vam možemo ponuditi zadovoljavajući omjer kvalitete i cijene.

Što kažete na stan od 32 m2 za samo 50.000,00 Eur-a?
Zvuči nevjerovatno ?

Možda na prvu pomislite da, to baš i nije moguće ali vrlo je jednostavno , u 32 m2 dobijete kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu, dnevni boravak i kupaonicu.
Vjerovatno prvo pomislite ,da, ali to je tako malo... uistinu 32 m2 nije puno prostora ali je zato bitna dobra iskorištenost navedenog prostora gdje smo našim arhitektima prepustili kreiranje funkcionalnog a opet estetski prihvatljivog doma za ugodno življenje tj. projektiranje maksimalne iskoristivosti prostora.
Ili možda trosobni stan od 47 m2 za 70.000 Eur-a?

Iako smo svjesni činjenice da se na tržištu uvijek nude „gotovi“ stanovi i „gotova“ rješenja, jer je tako, naravno lakše, ponuditi gotovi proizvod .
Mi smo odabrali drugačiji, neki bi rekli teži način, ali smatramo da je u današnjem trenutku takav stav jedini moguć, te da ima sve preuduvjete za uspjeh.
Želja nam je da kupci daju svoje ideje i interaktivno sudjeluju u krajnjem rješenju stana kakav žele za sebe.

Nazovite nas, pitajte, razgovarajte s nama, mi smo tu za Vas !!!

Vaš Sigma tim

Pretraživanje stanova

Novoizgrađeni stanovi u Španskom Stanovi za prodaju, Rudeš Prodaja modularnih stanova