Posložite kvadrate po svojoj mjeri

Posebne pogodnostiNovosti i akcije
LokaliPoslovni prostori

O projektu

Sigma stan – Modul projekt svojim otvorenim sustavom kreiranja životnog ili poslovnog prostora po želji i potrebama kupca otvara novo poglavlje na hrvatskom tržištu nekretnina. Više ne morate kupiti stan koji je prevelik ili tlocrtom potpuno neprimjeren vašim potrebama, već ga doslovno možete složiti sami, onako kako ste ga vi zamislili, unutar ograničenja tlocrta same zgrade (ne možete pomicati stubišta i druge prostore koje dijelite s ostalim korisnicima zgrade).
 -

Kvalitetom izgradnje, vanjskim i unutarnjim uređenjem Kupcima ćemo osigurati kvalitetna, funkcionalna i estetski prihvatljiva rješenja uređenja stana s uređenom infrastrukturom i zelenim okolišem a sve s krajnjim ciljem a to je trajno zadovoljan stanar.

Projekt Sigma Modul na Zagrebačkoj cesti ide u izgradnju sa tri objekta (G1, G2, i G3).

Objekti će se izgraditi tako da se kupcima pruži maksimalna fleksibilnost razmještaja prostorija i organizacija interijera.

Što to znači za vas? Već unutar 30 m² imate veliki dnevni boravak s kuhinjom, blagovaonicom, kupaonicom i spavaćom sobom, koje, ako vam se ne svidi naš prijedlog rasporeda, na zahtjev možete premjestiti kako smatrate najbolje.

Objekt G1 - ponosi se sa 107 stambenih jedinica, 32 poslovna prostora i dvije podzemne etaže za parkiranje vašeg metalnog ljubimca.
Broj PM u podzemnim etažama: -1 i -2 - 175 parkirna mjesta
Cijena parkirnog mjesta (u podzemnim etažama): 800 €/m2 (11 - 20 m2)
Stanarima su osigurana i spremišta u podzemnim etažama objekata.

U prizemlju stambenog prostora objekta G1 predvidjeni su lokali za prodaju za razne trgovačke i uslužne djelatnosti: ljekarna, dječja igraonica, trgovina mješovite robe, frizerski salon i sl.

G2 - u planu je izgradnja 134 stambenih jedinica i 12 poslovna prostora.

G3 - u planu je izgradnja 149 stambenih jedinica i 19 poslovna prostora.

Potražite svoj model Modula, ako tražite stan, lokal ili poslovni prostor.

Pretraživanje stanova

Stanovi za prodaju u Zagrebu Nekretnine za prodaju, Zagreb Novogradnja stanova za prodaju